Actie #Goenlicht 10 december 2021

Doe je mee met de actie #groenlicht?

Mensen op de vlucht laat je niet in het donker maar bied je een groen licht!

In Polen hangen grensbewoners een groen licht aan hun huis als teken dat migranten en vluchtelingen in nood daar terecht kunnen voor hulp. Sommigen van hen durven het groene licht niet meer aan te doen uit angst voor repercussies.

Ook in Bennekom willen we onze solidariteit met mensen op de vlucht tonen door een groen licht te laten schijnen. Het zou mooi zijn als ook u op woensdag 10 december, internationale dag van de mensenrechten, uw woning of gebouw groen laat kleuren of een groen lichtje voor het raam kunt zetten.

De Raad van Kerken in Nederland maakt zich grote zorgen over de vluchtelingen die in het niemandsland tussen Wit-Rusland en Polen moeten bivakkeren. De Raad heeft groot respect voor de vrijwilligers en de lokale kerkgemeenschappen die zich aan beide zijden van de grens over hen ontfermen. Zij zijn een licht van hoop. Daarom steunt de Raad van Kerken op 10 december de actie #groen licht van de Vereniging van Asieladvocaten (VAJN).

IMensen op de vlucht laat je niet in het donker maar bied je een groen licht!

www.groenlicht2021.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s