Keltische viering

Op vrijdag 11 februari a.s. vindt er vanaf 19.30 uur in de Katholieke Kerk, Maria Virgo Regina, Heelsumseweg 1, te Bennekom, een Keltische Viering plaats, die wordt georganiseerd door de Raad van Kerken Bennekom. Het bijzondere van deze viering is dat de inhoud gebaseerd is op de Keltische Christelijke spiritualiteit. Dat voert naar oude Ierse tradities. Een mooi voorbeeld daarvan is de Ierse muziek die gespeeld wordt door The Good Celts onder leiding van Peter Bouter, en de teksten van de Ierse dichter/priester/filosoof John O’Donohue. Voor meer informatie zie: https://www.johnodonohue.com/

Wil je deze bijzondere viering wil meebeleven, je bent van harte welkom! De toegang is vrij, bij de uitgang wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten van deze viering.

Als gevolg van beperkingen door de corona-pandemie is er dit jaar helaas geen mogelijkheid voor een gezellig samenzijn na afloop van de bijeenkomst. Bovendien is het aantal plaatsen beperkt door de noodzaak afstand te kunnen houden. Dit betekent dat u zich van tevoren moet aanmelden wanneer u de viering wilt bijwonen bij secretaris@deontmoetingbennekom.nl.

Keltische Liefdesknoop

16715956_1756814214634553_3534602482765029383_o

Een viering met Ierse muziek en instrumenten, muzikanten en zang van The Good Celts.

Wil je een bijdrage geven om de kosten te dekken:
scan de code