Kerstinloop

Eerste Kerstdag (25 december) organiseert de hervormde en gereformeerde diaconie gezamenlijk een Kerstinloop. Groot en klein, oud en jong, alleengaanden en hele gezinnen, iedereen is van harte uitgenodigd om samen Kerst te vieren. De Kerstinloop begint rond 10.00 uur in De Brink (Brinkstraat 41), aansluitend aan de eerste morgendienst in de Brinkstraatkerk. Wij hopen op gemeenteleden die voor deze gelegenheid een taart willen bakken, want we starten feestelijk met koffie/thee/limonade en gebak.

In zowel de Oude Kerk als in de Brinkstraatkerk liggen intekenlijsten waarop u aan kunt geven dat u een taart voor een x-aantal personen wilt bakken. Maar u kunt ook uw naam mailen naar kerstinloop.bennekom@gmail.com onder vermelding van ‘taart bakken’. Bij voorbaat onze DANK!

Op de dag zelf zal er volop gelegenheid gezellig met elkaar te praten, maar er zijn ook tal van activiteiten waarvoor u of uw kind(eren) kunt kiezen. Zo kunt u luisteren naar een kerstverhaal of naar een orgel-(kerst)concert. Of u doet samen met anderen Hollandse gezelschapspellen. Er is voor ieder wat wils.

Natuurlijk gaat het om de gezelligheid en zal een gezamenlijke maaltijd niet ontbreken. Tegen 16.00 uur is er een koud/warm buffet (hiervoor graag voor 15 december aanmelden bij kerstinloop.bennekom@gmail.com). Kunt u niet mailen, maar wilt u toch graag mee-eten, dan bent u ook van harte welkom. Het buffet wordt rond 15.30 uur geopend.

Het hele programma van de Kerstinloop duurt tot 18.00 uur. Maar de naam zegt het al: U kunt inlopen wanneer het u schikt en net zo kort of lang blijven als u wilt. De deur staat altijd voor u open! Wij hopen u te zien.

Het  Bennekoms Nieuwsblad  heeft ook in 2018 aandacht geschonken aan de kerstinloop.