Sobere maaltijd 40 dagen tijd wordt: solidariteitsmaaltijden thuis

Direct aanmelden: klik hier: https://forms.gle/h2gvx9wR2kTjej6W6

Helaas kunnen wij dit jaar niet fysiek bij elkaar komen om met elkaar een sobere maaltijd te delen, maar dat betekent niet dat we ons niet hoeven te bezinnen of niet solidair hoeven te zijn. Daarom is de werkgroep sobere maaltijd dit jaar een samenwerking aan gegaan met het initiatief “Delen smaakt beter” uit Wageningen (https://www.delensmaaktbeter.nl/) .

Vrijdag 26 februari gaan we “solidariteitsmaaltijden” naar u thuis brengen en gaan we vervolgens ieder op zijn plek tegelijk eten (dat hoeft niet persé, maar is wel mooi).  Door een verse, niet sobere maaltijd aan huis te bestellen doneert u direct ook een verse maaltijd voor een persoon in het AZC Wageningen of van de voedselbank Neder Veluwe (vandaar een solidariteitsmaaltijd). De maaltijd wordt bereid door vrouwen met een migratieachtergrond waardoor zij weer meer ervaring opdoen met werken in Nederland. U kunt zich eenvoudig voor deze maaltijd aanmelden voor 20 februari.
Klik hier: https://forms.gle/h2gvx9wR2kTjej6W6

Voor meer informatie stuurt u een email naar nicolebischoff60@gmail.com . Na aanmelding ontvangt u een betalingsverzoek. De maaltijd voor één persoon kost 15 euro, hierin is de maaltijd voor één persoon in het AZC of bij voedselbank  inbegrepen.  “Delen smaakt beter” zorgt vervolgens voor de maaltijden voor de mensen in het AZC of de voedselbank .