Eenheidszondag 2022 ‘Licht in het duister’

Op 16 januari wordt in de Brinkstraatkerk Eenheidszondag gevierd. Dit is de eerste dag van de jaarlijks plaatsvindende Week van Gebed voor Eenheid die wereldwijd gevierd wordt.

De Raad van Kerken Bennekom heeft ds. Garbrich Baalbergen (Gereformeerde Kerk), pastor Roos van Doorn (Vrijzinnigen Bennekom), Pastor Ben Piepers (RK geloofsgemeenschap Maria Virgo Regina) en ds. Anne Verbaan (Hervormde Gemeente wijk Oost) gevraagd om deze viering gezamenlijk voor te bereiden.

De dienst zal vanwege de corona-maatregelen vermoedelijk niet ‘live’ gevierd kunnen worden, maar is in elk geval online te volgen of terug te zien (aanvang 10.00u) via https://kerkdienstgemist.nl/stations/251.

De collecte is dit jaar bestemd voor de Stichting Mooi Leven Huis in Bennekom. Meer informatie is te vinden op https://www.mooilevenhuisede.nl/ .

Mooi Leven Huis aan de Langhoven te Bennekoms

Een bijdrage kan rechtstreeks overgemaakt worden op rekeningnummer NL74 RABO 0310 5437 38 van de Stichting Mooi Leven Huis Ede te Bennekom onder vermelding van ‘Collecte Eenheidszondag Bennekom’. U kunt uw bijdrage ook overmaken via de Gereformeerde Scipio- of de Hervormde Givt-App.

Meer informatie is te vinden op https://rvkbennekom.com/eenheidszondag/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s