Klokken voor Vrede en Recht

De oorlog in Oekraïne raakt ons allen diep in het hart. De inval van de Russische federatie in Oekraïne heeft tot vele slachtoffers en verwoestingen geleid en angst en wanhoop gezaaid. Vele burgers zijn inmiddels op de vlucht geslagen en het einde van deze verschrikking is nog niet in zicht.

Alle Bennekomse kerkklokken luiden gezamenlijk op woensdag 2 maart 2022 van 17.15 tot 17.30. Dit klokgelui gaat vooraf aan een nationaal gebedsmoment in de Domkerk in Utrecht vanaf 17.30. Het gebedsmoment wordt georganiseerd door de Raad van Kerken Nederland en wordt rechtstreeks uitgezonden op NPO2.

De Bennekomse klokken luiden aan de Brinkstraatkerk, Oude Kerk, RK Kerk, De Ontmoeting en de Sionskerk.

#klokkenvoorvredeenrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s