Woorden van Hoop en Troost wekelijks vanaf 4 november 2020

In de digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken Nederland trof ons het volgende bericht. DE Raad van Kerken Nederland neemt een initiatief: wekelijkse Woorden van Hoop en Troost.
Nu de tweede “gedeeltelijke en tijdelijke” lockdown een feit is en zovelen, misschien nog meer dan voorheen, naar houvast en steun zoeken in deze onzekere en zware tijd, willen we als kerken opnieuw een helder, gezamenlijk geluid laten klinken. Daarom zal de Raad van Kerken Nederland vanaf 4 november wekelijks op woensdagavond om 19.00 uur Woorden van Hoop en Troost uitzenden: Korte videofilmpjes van enkele minuten waarin, in afwisseling, kerkelijke vertegenwoordigers een bemoedigende boodschap uitspreken. Zo hopen we als kerken ieder die getroffen is door het Vovid-19 virus of de gevolgen ervan een hart onder de riem te steken en bij te dragen aan onderlinge verbondenheid en zorg voor elkaar.

Alle berichten vind je op het videokanaal van de Raad van Kerken Nederland: https://www.youtube.com/playlist?list=PL630t7LSvi95z_RShhoKSATmXI7rnxsT1
In de eerste aflevering van Woorden van Hoop en Troost spreekt mgr. Hans van den Hende, bisschop van Rotterdam, een woord van bemoediging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s