Bennekoms Nieuwsblad: “posters die de wereld veranderen”

In het Bennekoms Nieuwsblad van 15 januari 2020 schreef Wout Schotsman een artikel in verband de buitengewone midwinterontmoetingen die van start gaan op maandag 20 januari 2020 (bluemonday) en eindigen op 14 februari 2020.

De posters die worden gebruikt lijken de wereld te veranderen: Bennekom leefbaarder maken in de donkere dagen na Kerst? Meer omzien naar elkaar. Je buren ontmoeten? Nieuwsgierig? Klik dan op https://www.bennekomsnieuwsblad.nl/reader/64991/1364275/bijzondere-midwinterontmoetingen-posters-die-de-wereld-veranderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s