Taizé-vesper op vrijdag 15 maart 2019

 

Op vrijdag 15 maart om 19.30 uur wordt er in de Katholieke Kerk, Maria Virgo Regina, aan de Heelsumseweg 3, te Bennekom  weer een Taizé-vesper gehouden, georganiseerd door de Raad van Kerken.  Het thema van deze vesper is: ‘Wait for the Lord’, naar het gelijknamige Taizé-lied. Dit thema heeft betrekking op op de veertigdagentijd, een tijd van inkeer, maar ook een tijd die verlicht wordt door het uitzicht op de blijdschap van Pasen.

De kloostergemeenschap van Taizé , gevestigd in Frankrijk, wil wereldwijd mensen uit verschillende kerkelijke tradities met elkaar verbinden. Tijdens de vespers wordt een aantal eenvoudige meditatieve liederen gezongen, worden korte Bijbellezingen gehouden en is er tijd voor gebed en stilte.

Iedereen is van harte welkom om te zingen, tot rust te komen en om elkaar na afloop van de vesper te ontmoeten.

Taizé-vesper

Datum:  15 maart 2019
Locatie:  Katholieke Kerk, Maria Virgo Regina, Heelsumseweg 3, te Bennekom
Aanvang: 19u30
Thema: ‘ Wait for the Lord’ (Veertigdagentijd)
Collectie: onkostenbestrijding van de dienst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s