Maaltijdenfonds Inloopcentrum Markt 17

Armoede is dichterbij dan je denkt.
Het Maaltijdenfonds van het Inloopcentrum Markt 17 te Wageningen is het doel van de collecte die we op zondag 20 januari 2019 houden. We collecteren dan tijdens een oecumenische dienst in de Brinkstraatkerk in Bennekom. Aanvang 10 uur. Het thema van de dienst is “LE(e)F met recht voor ogen”.

Op de dagen dat Inloopcentrum Markt 17 is geopend wordt er een eenvoudige maaltijd geserveerd tegen een vergoeding van € 5,00. Voor bezoekers voor wie ook dat bedrag te hoog is kan een bijdrage worden verstrekt uit het Maaltijdenfonds. Een passend en urgent doel vinden we als Bennekomse Raad van Kerken.

Voor meer informatie zie: https://inloopcentrumwageningen.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s